Je bekijkt nu Zuidplas.FM lijft Eva Jinek in om zendmachtiging Zuidplas binnen te halen

Zuidplas.FM lijft Eva Jinek in om zendmachtiging Zuidplas binnen te halen

Zuidplas.FM heeft Eva Jinek ingelijfd om de zendmachtiging van de gemeente Zuidplas binnen te halen. Hiermee is een nieuwe stap gezet in de inmiddels lokaalberoemde zendmachtigingsoorlog. Binnenkort moet politiek Zuidplas beslissen welke omroep de zendvergunning voor de komende 5 jaar krijgt.

Bij Zuidplas.FM gaat Jinek een dagelijkse latenight talkshow presenteren, ‘Zuidplas in de Avond’. In deze radio-uitzending zal zij naast het doorgeven van de waterstanden en de duivenberichten ook kritische interviews afnemen met BZ’er, Beroemde Zuidplassenaren. “Daarbij letten we echt op wat de waan van de dag is. We willen de volgende dag het onderwerp van gesprek bepalen in De Reigerhof, De Smidse en de Dorpsstraat.”

Met Jinek heeft ZuidplasFM een grote buit binnengehaald. Omroep Zuidplas laat weten dat het de concurrentie niet vreest. “Wij komen elke avond met een talkshow die door maar liefst TWEE relatief onbekende presentatoren wordt gepresenteerd, waarbij elke avond een ander duo aanschuift. We noemen het programma Op107punt3. We beginnen 5 minuten eerder dan Jinek door een reclameblok te skippen.”

Jinek heeft zin in de show. “Elke dag schuiven Thom Demmenie en Pepijn de Groot aan als sidekick. Daarmee krijgt elke avond een eigen dynamiek. Mogelijk nodigen we ook Andr√© Muller af en toe uit, maar dan moet hij niet te druk doen…”