Je bekijkt nu Onbeperkt Zuidplas start meldpunt voor melden van nog ongemelde meldpunten
Meldpunt Onbeperkt Zuidplas

Onbeperkt Zuidplas start meldpunt voor melden van nog ongemelde meldpunten

De stichting Onbeperkt Zuidplas gaat een meldpunt starten voor het melden van nog ongemelde meldpunten. “Ons werd gemeld dat een melder een bepaalde melding nergens kon melden,” aldus een woordvoerder. “Dat vinden wij een beperking van de meldingsmogelijkheden.”

“Omdat wij van de stichting Onbeperkt Zuidplas tegen beperkingen zijn, besloten wij per direct een meldpunt te openen. Want waarom zou een burger een melding melden bij de instantie die over de melding gaat, als je ook een melding kun melden bij ons nieuwe Meldpunt Ongemeld Zuidplas? Want een melding is pas gemeld als de melding aan ons meldpunt is verteld!”