Je bekijkt nu Openingsactie nieuwe Lamborghini-dealer Nieuwerkerk: alle bezoekers gratis Lamborghini

Openingsactie nieuwe Lamborghini-dealer Nieuwerkerk: alle bezoekers gratis Lamborghini

Met een ludieke openingsactie wil een nieuwe autodealer op bedrijventerrein Hooge Veenen binnenkort de nodige publiciteit genereren. Iedereen die op de eerste dag langskomt, krijgt een gratis Lamborghini.

“Het idee is eigenlijk van mijn broer, Antonio,” zegt de nieuwe Italiaanse autodealer Gianluca Mozzarella, “die opende laatst zijn nieuwe restaurant en besloot iedereen een gratis product te geven. Het leverde lange rijen op voor zijn winkel. Dus dacht ik: dat ga ik ook doen!”

“Hij gaf me ook de tip om een wethouder ofzo te vragen om de eerste uit te delen,” vertelt Gianluca verder. “Die komen toch altijd wel kritiekloos opdagen voor een leuk plaatje. Ik hoorde dat er hier een wethouder is die ‘De Haas’ heet. Die ga ik uitnodigen. Dat vond ik wel grappig, omdat ik snelle auto’s verkoop. Wie langs een flitser rijdt, is vaak het Haasje, hahahahaha!”

“Wat ik wel flauw vond van mijn broer Antonio, is dat hij bij de opening van alles weg gaf, maar dat mensen dat dan weer in moesten leveren. Zo flauw wil ik niet zijn. Bij mij mogen ze de Lamborghini’s gewoon houden. Ik ben de beroerdste niet.”