Je bekijkt nu Feestelijke sluiting Domino’s Pizza – Nieuwerkerkers moeten gratis pizza weer inleveren

Feestelijke sluiting Domino’s Pizza – Nieuwerkerkers moeten gratis pizza weer inleveren

Domino’s Pizza in Winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk is zaterdagavond weer feestelijk gesloten. Vlak voor sluitingstijd moest iedereen zijn gratis pizza weer inleveren.

Niet alle bezoekers hadden in de kleine lettertjes van de Algemene Voorwaarden gelezen dat de gratis pizza weer moest worden ingeleverd. Vermoedelijk omdat deze in het Italiaans waren opgesteld. Diverse bewoners hadden het Italiaanse deeggerecht per abuis opgegeten.

De extra kosten die Domino’s Pizza heeft moeten maken doordat de gratis pizza’s zijn opgegeten, gaan de eigenaren verhalen op wethouder Hordijk. Die was tijdens zijn openingspraatje vergeten te vermelden dat de pizza’s weer moesten worden geretourneerd nadat iedereen een vrolijke pizzafoto op Facebook had gezet. “Tja,” zegt eigenaar Antonio Mozzarella, “als we de pizza’s gratis gaan weggeven, kunnen we net zo goed geen pizzeria openen. Nu kost het ons een hoop geld. Gelukkig hadden we de wethouder financiën een aanbod gedaan dat hij niet kon weigeren. Hij mag zijn fout goed maken door de zaak voortaan elke dag te openen. En hij krijgt gewoon een sleutel, zodat wij nog even een uurtje langer kunnen slapen.”