Je bekijkt nu Moordrechtenaar boos over pont-oplossing: ‘Wat moet ik in Schoonhoven?’

Moordrechtenaar boos over pont-oplossing: ‘Wat moet ik in Schoonhoven?’

Een nog onbekende Moordrechtenaar is woedend over de oplossing die is gevonden voor de pont in zijn dorp. “Wat moet ik in Schoonhoven,” foetert hij.

De man, die dagelijks gebruik zegt te maken van het veer dat hem de Hollandsche IJssel over brengt, snapt niet dat iedereen zo blij is met de oplossing.

“Ik las dat het veer wordt overgenomen door de veerdienst van Schoonhoven! Maar als ik in Moordrecht op het veer stap, verwacht ik naar de overkant in Gouderak te worden gebracht! Niet in Schoonhoven! Het is een schande dat iedereen dit zomaar pikt. Weet je hoe lang de bus er vervolgens over doet van Schoonhoven naar Gouderak? Dit gaat mij elke dag heel veel tijd kosten!”

“Ik ga zeker een petitie starten van lotgenoten die ook niet ongevraagd in de Zilverstad willen worden gedumpt door die nieuwe pont. Belachelijk! En dat het dan een pont is waar ik niet achteruit op hoef te rijden, maakt voor mij niet uit. Dat achteruit de veerstoep afrijden was juist mijn meest opwindende moment van de dag!”