Je bekijkt nu Vrouwen Zuidplas veranderen naam in Peter om op kieslijst NEZ te komen

Vrouwen Zuidplas veranderen naam in Peter om op kieslijst NEZ te komen

Vrouwen in Zuidplas hebben deze week op LinkedIn hun naam veranderd in Peter, om zo een kans te maken op de kieslijst van Nieuw Elan Zuidplas te komen.
“We ontdekten dat er in Zuidplas meer raketlanceerinstallaties zijn dan vrouwen op de kieslijst van NEZ, namelijk nul,” aldus Peter Goedegebuure. “Dat kan natuurlijk niet. Om hier aandacht voor te vragen hebben we alle vrouwen in Zuidplas – en dat zijn er nogal wat! – gevraagd deze week hun naam op LinkedIn te veranderen in Peter.”
 
“Er is nog wel manieren om op de NEZ-kieslijst te komen,” zegt Peter Veerman, “en dat is om te verhuizen naar de Velden- of Dalenbuurt. Of om horecabaas in Moordrecht te worden. Of zeggen dat je iets met Moerkapelle hebt. Maar dat vinden we toch een stuk minder aantrekkelijk.”