Je bekijkt nu College Zuidplas: “Ab-so-luut geen énkele sprake van overbemesting weilanden Vijfde Dorp!”

College Zuidplas: “Ab-so-luut geen énkele sprake van overbemesting weilanden Vijfde Dorp!”

Het college van Zuidplas ontkent met klem dat er sprake is van overbemesting van de weilanden die zijn bestemd voor de ontwikkeling van het Vijfde Dorp.

Naar aanleiding van vragen over dit onderwerp van D66 Zuidplas, besloot het college zelf de speurneus uit te gaan hangen in het gebied. Tijdens een werkbezoek aan het gebied ten westen van de Middelweg trokken de wethouders Verbeek, Hordijk, De Haas en Schuurman hun eigen conclusie. “D66 kan wel in geuren en kleuren zeggen ‘dit zaakje stinkt’, maar er is ab-so-luut geen énkele sprake van overbemesting!” zei het viertal op een persconferentie op locatie. “Maar laten we nu gauw weer lekker naar het gemeentehuis gaan, uche uche.”