Je bekijkt nu Jumbo Zevenhuizen: ‘In Zuidplas ruimte voor tweede Volkspartij voor Vrijheid en Democatie!’

Jumbo Zevenhuizen: ‘In Zuidplas ruimte voor tweede Volkspartij voor Vrijheid en Democatie!’

Supermarkt Jumbo in Zevenhuizen is van mening dat er in Zuidplas ruimte is voor een tweede Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. ‘Gezien de uitbreiding van ons dorp, denken wij dat er voldoende kiezers zijn om een tweede Volkspartij voor Vrijheid en Democratie te rechtvaardigen. Daarom gaan wij een enquête onder de inwoners houden,’ aldus supermarktmanager Jim Bosuper.

Als het aan Jim ligt, wordt een tweede Volkspartij voor Vrijheid en Democratie zo snel mogelijk gerealiseerd. “Wij denken dat er wel een paar potentiële locaties voor zijn, bijvoorbeeld in de gemeenteraad,” zo legt de heer Bosuper uit. “Als wij het behoefte-onderzoek onder de inwoners hebben afgerond, zullen wij de biljetten hoogstpersoonlijk in een winkelwagentje voor het Provinciehuis parkeren. Als we snel zijn, moet het vóór de volgende gemeenteraadsverkiezingen geregeld kunnen zijn.”