Je bekijkt nu SP-fractievoorzitter Jan Baas stapt boos op, Bram Muller benoemd als opvolger in Zuidplas

SP-fractievoorzitter Jan Baas stapt boos op, Bram Muller benoemd als opvolger in Zuidplas

Fractievoorzitter Jan Baas van de SP Zuidplas is boos opgestapt, omdat hij zich ergerde aan de commotie rond het opstappen van SP opperbaas Emile Roemer. De SP Zuidplas heeft Bram Muller als zijn opvolger benoemd…

De SP-fractievoorzitter bleek op zijn Facebookpagina een beetje klaar te zijn met de reacties van mensen op het opstappen van Emile Roemer, de landelijke grote SP’er. “Ik ben een beetje pist-off,” schreef Baas. “Dit is een interne aangelegenheid waar iedereen een plasje over moet doen. Wat een gezeik.”

Daarop besloot Baas direct zijn rode pet aan de wilgen te hangen. De SP Zuidplas heeft direct zijn opvolger benoemd. Het wordt Bram Muller. Volgens het SP-bestuur heeft de benoeming ‘he-le-maal niets’ te maken met het feit dat het de zoon van André Muller is.

(bronvermelding foto: Instagram André Muller)