Je bekijkt nu Wim Janse teleurgesteld in CDA: ‘Ik wil ook op een poster!’

Wim Janse teleurgesteld in CDA: ‘Ik wil ook op een poster!’

Raadslid Wim Janse van het CDA Zuidplas is hevig teleurgesteld in zijn partij. “Al tientallen jaren lang steek ik vele uren per week in het werk voor mijn partij. Ik heb in mijn leven al 437.432 bestemmingsplannen letterlijk gelezen en hier constructieve opmerkingen over gemaakt. Nu komen er Tweede Kamerverkiezingen en wie staat daar ineens op een verkiezingsbord? Een frisse jongedame! Ik wil ook op een poster!”

Janse laat het er niet bij zitten. “Ik overweeg serieus om een TikTok-account aan te maken, en dan met kekke dansjes de subtiele details van bestemmingsplannen over het voetlicht te brengen voor het jeugdige deel van onze maatschappij. Als dat geen stemmen trekt, dan weet ik het ook niet meer. Als u mij nu kunt excuseren, ik hoor mijn fax ratelen in de belendende kamer.”