Je bekijkt nu PvdA Zuidplas presenteert ambitieuze kandidatenlijst raadsverkiezingen 2018

PvdA Zuidplas presenteert ambitieuze kandidatenlijst raadsverkiezingen 2018

De PvdA Zuidplas heeft een ambitieuze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd.

“Natuurlijk, misschien is de lijst te lang en zullen we iemand moeten teleurstellen als ‘ie net niet in de raad komt, maar met deze lijst verwachten we ons electoraat in beweging te kunnen krijgen,” aldus de voorzitter van de kandidatencommissie. “We hebben op onze lijst zowel ervaring als zeer veel ervaring kunnen samenbrengen. Zowel jong… van geest, als oud. Zowel man als… vrouwvriendelijk. En waar we vooral trots op zijn, is dat we een kei van een lijsttrekker hebben weten te vinden, maar ook een aansprekende lijstduwer. Hiermee kunnen we na een hopelijk positieve verkiezingsuitslag een dijk van een fractie vormen. Nu alleen nog even de kiesdrempel halen…”