Je bekijkt nu VVD Zuidplas blijkt allerbeste partij van de hele wereld

VVD Zuidplas blijkt allerbeste partij van de hele wereld

De VVD Zuidplas is de allerbeste partij van de hele wereld. Dankzij de VVD Zuidplas gaat alles in Zuidplas beter dan het zonder VVD Zuidplas zou gaan. Dat blijkt uit twitterberichten van VVD’ers uit Zuidplas.

“Eigenlijk moet je VVD’er zijn om te begrijpen dat de VVD zo goed is,” zegt VVD-raadslid Jan Ambachtsheer. “Maar als mensen van andere partijen een beetje hun best doen, kunnen ze zich er misschien wel iets bij voorstellen.”

Uit de berichten van de VVD Zuidplas wordt klip en klaar duidelijk dat dankzij de noeste arbeid van VVD Zuidplas de OZB in Zuidplas is gedaald. Het bewijst dat er geen betere partij is dan de VVD Zuidplas.
“We hebben het laten doorrekenen,” zegt VVD-rekenmeester Willem-Jan van Tilborg, “En daaruit blijkt dat als ze in 1648 zo slim waren geweest VVD’ers onze woonomgeving te laten besturen, de OZB nu zo laag zou zijn geweest, dat hij feitelijk negatief was en inwoners OZB uitbetaald kregen. Maar ja: andere partijen hè?”

“Het liefst zouden we de OZB helemaal afschaffen,” stelt een andere VVD’er. “Het is gewoon oneerlijk. Als je de hypotheekkosten die ik betaal voor mijn huis van 4 ton vergelijkt met de huur van een sociale huurwoning, zie je dat ik significant hogere lasten heb. Dan is het toch veel logischer dat zo’n huurder meer belasting betaalt? Hij houdt tenslotte per maand meer over dan ik. Bij de VVD zeggen wij daarom: de sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen.”

“Trots op Nederland Zuidplas was de beste partij!” zegt fractievoorzitter Ferry van Wijnen, “Maar later werd me duidelijk dat Trots de op één na beste partij was! Daarom ben ik blij dat ik tot de allerbeste partij ben toegelaten!!!”

“Ik heb best sympathie voor andere partijen,” zegt gematigd VVD-raadslid Daan de Haas, “Maar ze moeten zich gewoon niet met onze gemeenteraad bemoeien. Laat staan erin zitten. Op een gegeven moment komen de inwoners er ook vast achter dat ze het best allemaal VVD kunnen stemmen. Ja, en dan zijn verkiezingen feitelijk niet meer nodig.”