Je bekijkt nu Wethouder uit Zuidplas ontmaskerd met SP-verleden

Wethouder uit Zuidplas ontmaskerd met SP-verleden

De VVD Zuidplas heeft in een persbericht publiekelijk afstand genomen van wethouder André Muller. Dit gebeurde nadat eerder op de avond bekend werd dat er op internet een vage afbeelding is opgedoken waarop Muller te zien is met een hoodie van de SP.

Voorzitter Kors van der Wolf van VVD Zuidplas heeft Muller in een gesprek gevraagd naar een verklaring. “Muller heeft mij bevestigd dat het niet om een grap ging, maar dat hij op dat moment daadwerkelijk lid was van de SP.” Daarmee is de positie van Muller onhoudbaar geworden.

Mede-wethouder Jan Hordijk geeft aan geschokt te zijn door deze situatie. “Ik werk nu ruim een jaar samen met Muller en ik heb niets gemerkt van zijn SP-verleden.”

Foto rechts: wethouder Muller aan het werk.

Foto onder: de omstreden activistische foto.