Publicatie profielschets gemeentesecretaris Zuidplas leidt tot aanhouding man (53)

Op de Zilvermos in Nieuwerkerk aan den IJssel is gisterenavond een man aangehouden die op dat moment voldeed aan het signalement van de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente. Een oplettende buurtbewoner herkende de man aan de gepubliceerde profielschets. “De man viel me op omdat hij zich duidelijk conformeerde aan de gekozen organisatie-ontwikkeling.”

De te hulp geschoten burgemeester Kats kon bevestigen dat het hier inderdaad ging om de nieuwe gemeentesecretaris: “De man was zo toonaangevend in veranderbereidheid, dat hij, naast een lease-auto, ook meteen een nieuwe identiteit eiste.”
Met de nieuwe identiteit voldoet de vrouw (31) overigens niet meer aan de profielschets. Daarom heeft de gemeente Zuidplas haar zoektocht naar de nieuwe ambtelijke baas van de gemeente vandaag weer voortgezet.