Je bekijkt nu Pontbaas Gouderak-Moordrecht: ‘Jeff Bezos is welkom om Gouderaksebrug te demonteren…’

Pontbaas Gouderak-Moordrecht: ‘Jeff Bezos is welkom om Gouderaksebrug te demonteren…’

De pontbaas van het veer Gouderak – Moordrecht heeft middels een e-mail Amazon-baas Jeff Bezos uitgenodigd om zijn superzeilboot door de Hollandsche IJssel te laten varen. “Het is wat mij betreft geen enkel probleem om daarvoor de Gouderaksebrug te laten ontmantelen. Sterker nog: wat mij betreft wordt de brug niet meer in elkaar gezet nadat het miljoenenjacht is gepasseerd.”

“In Rotterdam doen ze momenteel erg moeilijk over de vraag van Bezos om De Hef tijdelijk te ontmantelen. Ik snap niet waar ze moeilijk om doen,” aldus de veerbaas. “Wat mij betreft is er niets mooiers dan het ontmantelen van bruggen. Hoe meer bruggen worden ontmanteld en hoe langer ze ontmanteld blijven, hoe beter! Ik zou er veel voor over hebben als ook de Algerabrug, de Haastrechtsebrug en de Goverwellebrug worden ontmanteld. Liever nog vandaag dan morgen.”