VV Moordrecht eist Memphis Depay terug

Het bestuur van VV Moordrecht wil dat Memphis Depay weer in het Moordrechtse blauwwit komt spelen. De sterspeler van PSV, momenteel in het vizier van Manchester United, is volgens een jurist van vv Moordrecht officieel nog in dienst van de dorpsvereniging.

“Laatst vonden we een oude doos met documenten,” zegt voorzitter Ton Geregeldgeld, “En daar zat een handgeschreven brief van Memphis bij van toen hij zeven was. Volgens onze huisadvocaat staat er een zinsnede in waaruit blijkt dat Moordrecht recht heeft op Depay.”

Polderpeper heeft de ultrageheime brief mogen inzien en zag in overduidelijk kinderhandschrift staan: ‘Moordregt is een superclup! Ik vint het zoo leuk om hier te voeballe, ik ga egt never nooit meer weg. Al geven ze een miljoen!’
Geregeldgeld weet nog goed dat Memphis elke maand met zijn spaarpotje naar de penningmeester stapte, zodat hij zeker wist dat zijn contributie was betaald. “Voor iemand met zoveel passie voor de club is het logisch dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt en ons eerste elftal komt versterken. Met Memphis moet promotie naar de zondag derde klasse weer mogelijk zijn.”

Uiteraard heeft Polderpeper Depay om een reactie gevraagd. Die reactie gaf hij via de stagiair van de secretaresse van de woordvoerder van de manager van de begeleider van zijn personal assistant: ‘Terug naar vv Moordrecht? Yo, als ik dat al doe koop ik meteen die hele club, je weet toch?’