Je bekijkt nu Terreinknecht VV Moordrecht in gekke bui: ‘Ik was die eenvoudige lijnen helemaal zat…’

Terreinknecht VV Moordrecht in gekke bui: ‘Ik was die eenvoudige lijnen helemaal zat…’

Jarenlang trok terreinknecht Kasso van vv Moordrecht dezelfde krijtlijnen op het veld. Seizoen in, seizoen uit. Onlangs was hij het helemaal zat: “Ik liep achter mijn krijtwagentje en dacht: ik ga het eens een keer helemaal anders doen.”

“Het is mooi en dankbaar werk hoor, terreinknecht zijn,” aldus terreinknecht Pi, “Maar ik kon er niet echt mijn creativiteit in kwijt. Elke keer weer die achterlijn met die cornervlaghoekjes, telkens weer dat strafschopgebied. Maar je zit toch in een soort keurslijf.”

“Aan de andere kant: je bent wel dé persoon die de lijnen in de club uitzet. Letterlijk. Maar van de week was ik het helemaal zat, die eenvoud. Daarom ben ik effe wat eerder opgestaan en heb me helemaal laten gaan. Toen ik na afloop mijn werk bekeek, dacht ik: helemaal niet gek gedaan, Pietje!”